Agenderingsverzoek PVV Zoetermeer - Problematiek opvang Pitrusvaart

De PVV zet zich in voor bewoners van de Pitrusvaart. Bewoners van het appartementencomplex aan de Pitrusvaart maken zich grote zorgen over het voornemen van het Leger des Heils om een Vast en Verder opvangvoorziening te starten in één van de appartementen van het complex.

 De bewoners van het complex stellen zeer onaangenaam verrast te zijn toen de plannen van het Leger des Heils duidelijk werden. ''Een opvang voor jongeren met drank en drugsproblematiek, en een justitieel verleden, spontaan naast je woning en tegenover een bassischool! Dat is toch niet normaal!'' aldus de bewoners. De bewoners gaven tevens aan dat zij vooraf niet geïnformeerd zijn, en dat communicatie met het Leger des Heils zeer moeizaam is. De PVV zoekt naar een waardige oplossing voor alle betrokken partijen. We willen de situatie doormiddel van een agenderingsverzoek bespreekbaar maken en duidelijkheid van het college krijgen omtrent de rol van de gemeente en de regelgeving omtrent dergelijke huisvestingprojecten. 

Image_Agendering.png

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...