PVV Zoetermeer, De Morgenster en Present organiseren diner voor eenzame ouderen ''De Winter door''

De PVV Zoetermeer heeft zondag 24 november samen met verpleeghuis WelThuis De Morgenster, Stichting Present en een aantal wijkcontacten een diner voor eenzame ouderen georganiseerd genaamd ''De Winter door''. Het was een gezellige en geslaagde avond. 

De PVV Zoetermeer heeft als sponsor van het ouderen diner ingrediĆ«nten ingeslagen, gekookt, en in de bediening gestaan voor de meer dan 85 aanwezige ouderen en begeleiders. Het was een hele klus, maar op deze manier wil de PVV graag iets doen voor onze Zoetermeerse ouderen en een bijdrage leveren aan de strijd tegen eenzaamheid. Het menu bestond uit een driegangenmenu en werd door de PVV en met hulp van de koks van Welthuis De Morgenster klaargemaakt. Ook werd er livemuziek geleverd door de Varias Band, die voor het publiek bekende feestnummers speelde. Buiten de dinerzaal stond er voor de ouderen een aantal kraampjes waar zij kleding konden kiezen zoals aangeboden door kledingbank MEVE. Het was een zeer geslaagde avond met veel positiviteit en leuke reacties. Ouderen gaven aan het gevoel te hebben dat ze echt weer eens naar een leuk uitje waren geweest. 

Zie ook:

https://www.streekbladzoetermeer.nl/nieuws/algemeen/882290/gezellig-winterdiner-met-als-thema-samen-de-winter-door-

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...