PVV Zoetermeer voorstander van een traditionele jaarwisseling

De PVV is tegen een totaalverbod op vuurwerk. Vuurwerk afsteken hoort bij oud en nieuw en is een gezonde en sociale Nederlandse traditie. Mensen gaan met de jaarwisseling massaal naar buiten toe om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Laat een kleine groep relschoppers het niet verpesten voor de rest.

In de strijd tegen vandalisme en overlast is het van primair belang dat we eerst eens serieus werk maken van de strijd tegen illegaal vuurwerk. Het is immers illegaal vuurwerk dat voor de problemen zorgt. Het is ook hoog tijd dat onze politiemensen, die uitstekend werk verrichten, meer middelen en collega's krijgen. Het is volstrekt onacceptabel dat Zoetermeer niet eens 80% van de agenten krijgt waar zij recht op heeft. Vandalisme en overlast dienen hard te worden aangepakt.

Lees meer:

https://zoetermeersdagblad.nl/politiek/pvv-zoetermeer-neemt-standpunt-in-over-vuurwerk

https://www.ad.nl/zoetermeer/gemeenteraad-verdeeld-over-totaal-vuurwerkverbod-we-zijn-niet-doof-en-blind-voor-de-discussie~ad0ea552/

https://www.ad.nl/zoetermeer/vuurwerkhandel-op-scherp-na-verbodoproep-aptroot-ons-consumentenvuurwerk-heeft-niets-te-maken-met-vandalisme~a041445e/

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...