PVV Zoetermeer wil groeien

De PVV Zoetermeer is er voor alle Zoetermeerders. Sinds wij deel uitmaken van de gemeenteraad, doen we er alles aan om van Zoetermeer een beter Zoetermeer te maken. Dat zullen we blijven doen, maar we willen ook méér kunnen doen. Dit kunnen we niet zonder hulp en daarom zoeken we naar Zoetermeerders die ook hun steentje willen bijdragen.

In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Na onze komst in 2018 hebben we hard gewerkt en samengewerkt, waarvoor we inmiddels al veel waardering kregen vanuit verschillende groepen binnen de Zoetermeerse samenleving.

We willen echter meer kunnen doen en nóg actiever worden op verschillende vlakken. Dit kunnen we echter niet alleen en daarom zijn we op zoek naar Zoetermeerders die zich bij ons willen aansluiten. We zoeken kandidaten voor van alles. Fractiehulp, kandidaat gemeenteraads- of commissielid, handjes rondom evenementen en wat ons verder kan ondersteunen bij ons mooie werk.

Wilt u wel eens weten wat de PVV nu echt allemaal doet als lid van de gemeenteraad? Waar we voor staan en hoe wij zaken aanpakken? Zou u ook weleens willen weten wat ú zou kunnen doen voor, of bij de PVV in Zoetermeer?

MELDT U DAN AAN VOOR EEN INFORMATIE BIJEENKOMST

Uw bericht kunt u sturen via het contact-formulier:

https://zoetermeer.pvv.nl/contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor nadere informatie over de data.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...