PVV wil LangeLand Ziekenhuis behouden

De PVV heeft schriftelijke vragen aan het College gesteld over de berichtgeving waaruit blijkt dat Zoetermeer er sterk rekening mee moet houden dat het Langeland ziekenhuis in de toekomst een kleiner gebouw krijgt. Ook is nog niet duidelijk hoe het ziekenhuis verder moet zonder de Reinier Haga Groep.

Zoetermeer - Bestuursvoorzitter Jeroen van Roon van de Reinier Haga Groep (RHG), waar het LangeLand ziekenhuis samen met het HagaZiekenhuis en het Reinier de Graaf Gasthuis deel van uitmaakt, zegt dat in vakblad Zorgvisie.

Wanneer dit precies gaat plaatsvinden is nog niet bekend, maar de kans is groot dat het LangeLand ziekenhuis een kleiner gebouw krijgt, wat mogelijk gevolgen kan hebben voor de zorg die wordt aangeboden.

De PVV maakt zich ernstige zorgen over de genoemde ontwikkelingen. De PVV wil dat het Langeland ook in de toekomst dezelfde voorzieningen blijft houden zoals nu het geval is. Dus behouden van de spoedeisende hulp én de basisziekenhuiszorg. Zoetermeer heeft recht op een volwaardig ziekenhuis met alle bijbehorende faciliteiten.

De partij wil van het college weten wat zij kan doen om het tij te keren en het volledige ziekenhuis voor Zoetermeer te behouden.

BRON:

Streekblad 12-11-2020 - https://www.streekbladzoetermeer.nl/reader/64873/1554115/pvv-wil-langeland-ziekenhuis-behouden

PVV_Zoetermeer_wil_LangeLand_Ziekenhuis_behouden.png

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...