'Lightrailverbinding Zoetermeer-Rotterdam van groot belang'

Het is van groot belang dat Zoetermeer een directe lightrailverbinding met Rotterdam krijgt, zo meent de lokale PVV-fractie. De partij heeft, onder meer na een artikel in Trouw, schriftelijke vragen gesteld aan het college over de status van de lightrailverbinding.

'Zoetermeer lijkt vooralsnog buiten de boot te vallen bij de gepresenteerde plannen', zo is PVV Zoetermeer bezorgd.

'Deelt u de mening dat een lightrailverbinding tussen Zoetermeer en Rotterdam nog altijd van grote toegevoegde waarde is voor de bereikbaarheid en (economische) groei van onze stad', is één van de schriftelijke vragen.

De aanleg van meer lightrailverbindingen is wat de PVV betreft een goede zaak. De partij stelt dat de verbiningen grote toegevoegde waarde kunnen hebben voor de bereikbaarheid van steden in Zuid-Holland, waaronder Zoetermeer. 'Onze prachtige stad heeft momenteel een succesvolle verbinding met Den Haag, maar er leeft al jaren de wens om ook een lightrailverbinding met Rotterdam te realiseren.'

BRON:

https://zoetermeersdagblad.nl/Lokaal/lightrailverbinding-zoetermeer-rotterdam-van-groot-belang

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...