Geen windturbines in Balijbos & Westerpark

Het Balijbos en Westerpark in Zoetermeer zijn van tafel als locaties voor de plaatsing van windturbines. De gemeenteraad schaarde zich maandagavond, met 31 van de 38 stemmen, grotendeels achter de twee moties van PVV Zoetermeer. Het college weigerde de locaties eerder uit te sluiten, tot verbazing en ergernis van sommige raadsleden.

Lees verder

Vragen PVV Zoetermeer over parkeren in centrum

De gemeente Zoetermeer heeft per 1 januari 2020 de parkeertarieven gewijzigd en de parkeertijden voor betaald parkeren in het centrumgebied verruimd. Pas gisteren werd daarover gecommuniceerd. Voor veel Zoetermeerders was dit deze maand niet duidelijk met boetes tot gevolg. PVV Zoetermeer wil van het college weten waarom hier niet eerder over is gecommuniceerd.

Lees verder

Vragen PVV Zoetermeer over klimaatplannen college

De fractie van PVV Zoetermeer vindt het maar niets dat het college alles in het werk stelt om de klimaatdoelen al in 2040 in plaats van 2050 te realiseren. De partij verwijst daarbij naar een artikel van 14 januari in De Telegraaf, waarin wethouder Robin Paalvast aan het woord komt. De PVV stelt hierover schriftelijke vragen aan het stadsbestuur.

Lees verder

PVV mede-organiseert gezellig winterdiner voor ouderen

Sinds enkele jaren organiseert WelThuis De Morgenster een winterdiner in aanloop naar de feestdagen. Speciaal voor ouderen die een kleine kennissenkring hebben en/of weinig buiten de deur komen. In eerdere jaren met hulp van het Nationaal Ouderenfonds. Sinds 2 jaar organiseert De Morgenster het zelf. Met hulp van Stichting Present lukt het altijd om diverse bedrijven, scholen, dan wel politieke partijen te vinden die willen helpen bij evenementen.

Lees verder

Vragen PVV Z'meer na arrestatie terreurverdachten

Het Openbaar Ministerie maakte gisteren bekend dat er twee mannen uit Zoetermeer van 20 en 34 jaar zijn opgepakt op verdenking van het beramen van een jihadistische terreuraanslag met explosieven ergens in Nederland (lees artikel). Eén van de verdachten werd aangehouden in zijn woning in Zoetermeer. De PVV Zoetermeer heeft aan het college direct schriftelijke vragen gesteld. De partij, die 'zeer te spreken is over het geweldige werk van politie, politie-infiltranten en de AIVD', maakt zich ernstige zorgen over radicalisering van Zoetermeerse moslims.

Lees verder

Raadsleden PVV Zoetermeer zijn voor even ober

In verpleeghuis WelThuis De Morgenster in Zoetermeer vond gisteren een ouderendiner plaats, dat mede georganiseerd werd door Stichting Present en wijkcontacten en PVV Zoetermeer. Doel van het diner was om een gezellig en sociaal uitje te organiseren voor eenzame ouderen die niet vaak naar activiteiten (kunnen) gaan.

Lees verder

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...