PVV Zoetermeer wil dwangsom tegen drugshandel

De Zoetermeerse tak van de PVV wil dat dwangsommen worden ingezet om de drugshandel in te tomen. Zij heeft schriftelijke vragen gesteld aan het stadsbestuur over de drugshandel in Zoetermeer, die volgens haar anders moet worden aangepakt.

Lees verder

Vragen PVV over Budoschool Kai Sei

PVV-raadsleden Jeremy Mooiman (PVV) en Peter Smitskam (PVV) hebben aan het stadsbestuur vragen gesteld over de accommodatie van de Zoetermeerse Budoschool Kai Sei, gelegen aan de Stadhoudersring 5 in Driemanspolder. De sportclub, die op 1 april aanstaande precies negentien jaar bestaat, moet het pand per 1 juni van dit jaar verlaten omdat de eigenaar het voor andere doeleinden wil gebruiken, zo laat voorzitter Madelon Janssen weten aan www.zoetermeersdagblad.nl.

Lees verder

PVV Zoetermeer bevraagt college over kosten wijkteams

Volgens een artikel in NRC maken wijkteams de kosten van de zorg in gemeentes duurder, terwijl dat juist andersom zou moeten zijn. Wijkteams dienen in een vroegtijdig stadium schulden of problemen bij mantelzorgers in kaart te brengen om verdere escalatie te voorkomen. PVV Zoetermeer heeft naar aanleiding van de publicatie en het onderzoek van het Centraal Planbureau (CPB) vragen gesteld aan het Zoetermeerse stadsbestuur. 

Lees verder

  • 1
  • 2

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...